Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:31:08 GMT

وقتی معلولیت، محدودیت نمی شود!

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۴۶۷۶

وقتی معلولیت، محدودیت نمی شود!

ایسنا/سمنان گاهی معلولیت، محدودیت نمی شود، درست مثل امیرحسین که کلام دستانش امروز بسیار شیوا تر و شنیدنی تر از هر کلام دیگری است.

اگر با افراد ناشنوا ارتباط داشته باشید، عکسل العمل هایی مثل انکار، خشم و نا امیدی را می توانید در ارتباط با آنها به راحتی ببنید و لمس کنید، ناشنوایی چیزی فراتر از یک مشکل فردی است، چرا که فرد به علت ناتوانی شنوایی و کلامی، از نعمت برقراری ارتباط خوب و پایدار با دیگر افراد جامعه محروم است، اما امیرحسین کریمی دانش آموز ناشنوای ساکن شهرستان مهدیشهر در استان سمنان است که با کمک تقی شاهقلی، معلم رابطش شکوفه های امید را در خود رویانده است و به واسطه استعداد خارق‌العاده‌اش در زمینه طراحی که به صورت اتفاقی، توسط دبیر رابطش شناسایی و با پرورش این استعداد و مهارت توانسته است در مدت دوسال به یک نقاش چیره دست تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمک و انفاق همیشه در مادیات خلاصه نمی‌شود، گاهی ایجاد انگیزه و امید در دیگران آن‌چنان سکوی پرتاب و زمینه‌ساز موفقیت‌های دور از ذهن خواهد شد که بر هر حمایت مادی می‌چربد، رشد و شکوفایی استعداد کم نظیر این دانش آموز مهدیشهری در مدت دو سال و با کمک معلمش که خود را وقف این دانش آموز کرده است، مصداقی از این کلام است که معلولیت، محدودیت نیست...

عکس: مسعود محقق - ایسنا

امیرحسین با کمک معلم رابطش و به واسطه استعداد خارق‌العاده‌اش در زمینه طراحی که به صورت اتفاقی، توسط دبیر رابطش شناسایی و با پرورش این استعداد و مهارت توانسته است در مدت دوسال به یک نقاش چیره دست تبدیل شود.

امیر حسین کریمی، دانش آموز 18 ساله  مهدیشهری وقتی کلاس هفتم بود، به طور اتفاقی با طراحی چهره معلم رابطش در مدرسه استثنایی بلال حبشی، جرقه ای را در ذهن معلمش روشن می کند و با حمایت و همراهی معلم رابطش از کلاس هفتم و با گذراندن دوره‌های مربوطه کوتاه مدت، موفق به ارائه آثار زیبا و بی‌بدیلی، در زمینه طراحی چهره و نقاشی روی بوم شده است.

رشد و شکوفایی استعداد کم نظیر این دانش آموز مهدیشهری در مدت دو سال و با کمک معلمش که خود را وقف این دانش آموز کرده است، مصداقی بر این کلام است که معلولیت، محدودیت نیست...

امیرحسین علاوه بر کمک های فراوان معلم فداکارش و کمک های ناچیزی که از سازمان های مربوطه به او شده است همچنان برای تهیه امکانات اولیه و وسایل کار با مشکل روبرو است.

امیرحسین در خانه و با کمترین امکانات مانند میز کار و ... و با کمک خانواده به هنر و کار مورد علاقه خود ادامه می دهد.

امیرحسین پس از دو سال و با کمک های معلم و خانواده برای پیشرفت در کار توانست با کمک مالی یکی از ارگان های مورد حمایت یک بوم نقاشی خرید کند، اما هنوز در تهیه بسیاری از امکانات اولیه با مشکل روبرو است.

امیر حسین کریمی، نقاش ناشنوای مهدیشهری با کمک معلم و مربی نقاشی خود توانست در کمتر از دو سال به مهارت بالایی در طراحی و نقاشی چهره دست پیدا کند.

به گفته مربی نقاشی امیرحسین، او در بین افراد معمولی جامعه و بعضاً بزرگتر از سن خودش، به راحتی ارتباط برقرار می کند و استعداد خارق العاده خود را در طراحی و نقاشی به نمایش می گذارد.

اکنون آثار زیبایی از او وارد بازار شده و اهالی خوش ذوق از سراسر کشور طالب هنر طراحی چهره این هنرمند هستند.

رشد و شکوفایی استعداد کم نظیر این دانش آموز مهدیشهری در مدت دو سال و با کمک معلمش که خود را وقف این دانش آموز کرده است، مصداقی بر این کلام است که معلولیت، محدودیت نیست...

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی عکس ناشنوایی معلولیت روز معلولین نقاشي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۴۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان

فرهاد شکیبایی، معاون آموزشی یک دبستان غیردولتی در پاسخ به این سوال که آیا در مدرسه شما کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره تشکیل می‌شود، به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در مدرسه ما نه اما چنین کلاس‌هایی در مدارس دولتی وجود دارد.

وی علت تشکیل کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره را کمبود معلم و فضای آموزشی دانست و ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مداوم اعلام می‌کند که تعداد معلمان کافی نیست. سال ۱۴۰۲، ۵۰ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی و ۲۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام شدند و این وزارتخانه درصدد است تا ۱۴۰۳، ۷۲ هزار معلم استخدام کنند.

معلمان در کلاس‌های 45 نفره بیشتر از دانش‌آموزان سردرگم می‌شوند

این معاون آموزشی با اشاره به گله‌مندی والدین و معلمان، مطرح کرد: والدین و به‌ویژه معلمان از تشکیل کلاس‌های 45 نفره نارضایتی خود را اعلام می‌کنند و معلمان همیشه بابت این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها، سردرگم هستند. توقعات بسیار نابجایی از معلمان در راستای افزایش کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان انتظار می‌رود و ازدحام کلاس‌های مدرسه نیز این توقعات را نابجاتر می‌کند.

شکیبایی با بیان اینکه پیشنهادهایی درباره ارتقای کیفیت تحصیلی در کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره دارم، ادامه داد: تنظیم درست توقعات جزء اولین راهکارهاست و به معنای این است که باید توقعات خود را به مناسب‌ترین شکل برسانیم.

این معاون آموزشی با اشاره به اینکه معلمان باید در کلاس درس درباره ارائه تکالیف و مدیریت کلاس اختیار تام داشته باشند، اظهار کرد: کلاس‌هایی با تراکم 45 نفر، خارج از استاندارد محسوب می‌شود؛ بنابراین انتظار اداره کلاس درس براساس استانداردهای تعیین‌شده توسط وزارت آموزش و پرورش کمی بی‌انصافی است.

مشارکت والدین در مدیریت کلاس‌های پرجمعیت موثر است

وی مشارکت اولیا را در اداره کلاس‌های 45 نفره مهم تلقی کرد و ادامه داد: والدین برای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس باید به معلمان کمک‌های ویژه‌‌ای ارائه کنند. اگر توقع ارائه نتایج از پیش مشخص شده از معلمان به کمترین میزان خود برسد، معلمان انگیزه پیدا می‌کنند تا راهکارهای خلاقانه و مناسب را با دلسوزی دریابند.

این معاون آموزشی ادامه داد: یکی از مسائل مهم به‌ویژه در دوره ابتدایی این است که معلم نسبت به احوالات روحی و روانی، آموزشی و شناختی اشراف جامع داشته باشد؛ لذا این اشراف و توجه لحظه‌به‌لحظه به دانش‌آموزان می‌تواند تاثیرات خیلی مثبتی در دوره تحصیلی دانش آموزان داشته باشد.

شکیبایی با بیان اینکه دانش آموزان روحیه بسیار حساسی دارند، اضافه کرد: کوچکترین حرکات معلم می‌تواند بر روحیه دانش آموزان اثر مثبت یا سو داشته باشد.

وی افزود: اشراف معلم باعث می‌شود که حرکات، بازخورد، منش و رفتار معلم با دانش‌آموز منطبق بر واقعیت احوال دانش‌آموز و رشددهنده باشد. به عبارت دیگر، اگر بازخورد معلم می‌خواهد برای دانش‌آموز رشددهنده باشد، باید از احوالات دانش‌آموز آگاه و تسلط کامل هنگام پاسخ‌دهی داشته باشد.

این معاون آموزشی ادامه داد: رشددهندگی به این معنا نیست که همیشه دانش‌آموز مورد تایید قرار بگیرد، بلکه گاهی اوقات باید دانش آموز پاسخ عدم تایید را از معلم دریافت کند و این موضوع به رشد و بالندگی آن کمک ویژه‌ای می‌کند.

معلمان باید اشراف کامل به احوالات دانش‌آموزان داشته باشند

شکیبایی با بیان اینکه پاسخ معلم به دانش آموز باید مهربان؛ اما قاطعانه باشد، ابراز کرد: گاهی اوقات دانش‌آموزان نیاز دارند که پاسخ مهربان و بدون قطعیت دریافت کنند. به عبارت دیگر، شرایط ایجاب می‌کند که دانش آموزان پاسخ باب میل خود را دریافت کنند. اشراف معلم به رفتار دانش آموزان پاسخ درست و مناسب را به صورت طبیعی تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اشراف کامل بر احوالات دانش‌آموز با تعداد بالای دانش‌آموزان در کلاس مختل می‌شود، توضیح داد: این اختلال به بدترین شکل ممکن بر پیشرفت تحصیلی کودکان تاثیر می‌گذارد. همچنین رسیدگی‌های آموزشی، تصحیح برگه‌های امتحانی دانش‌آموزان و... با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شود.

شکیبایی با بیان اینکه معلمان در کلاس‌های پرتراکم معمولا نیمی از وظایف خود را به خانواده‌ها واگذار می‌کنند، ادامه داد: اما خانواده‌ها در جایگاهی نیستند که معلم کودکان خود باشند و نسبت به انجام کار آگاهی لازم را ندارند؛ بنابراین بین خانواده‌ها و دانش آموزان درگیری پیش می‌آید. درواقع، این اتفاق می‌تواند مهم‌ترین وجه مادر یعنی مادری کردن را زیر سوال ببرد.

این معاون آموزشی خاطرنشان کرد: زمانی که رابطه مادر و فرزند به رابطه شاگرد و معلمی، تبدیل شود، اتفاقات خوشایندی پیش نمی‌آید، زیرا رابطه شاگرد و معلم یک رابطه همراه با تشنج و اختلال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • تأمین معیشت کارگر برای همه مسؤولان ضرورت دارد
  • هویت بخشی رسالت امروز معلمان است